Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) üçüncü meslek komitesi ve meslek grubu üyeleri, KUTSO’da düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.

Yapı ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerile, Kütahya’daki Jeoloji, Elektrik, Makine, İnşaat, Harita Mühendisleri Odaları ile Mimarlar Odası temsilcilerinin katıldığı istişare toplantısına, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Çetiner, Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, Meclis Üyesi Hasan Baydar, 3. Meslek Komitesi Başkanı Recep Çağdaş iştirak etti.

Toplantıda, sektörün mevcut durumu, sektörde yaşanan gelişme ve değişimler, üyelerin sorunları ve çözüm önerileri müzakere edilerek, görüş alışverişinde bulunuldu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “İyi ürün satabilmek için, neden alması gerektiği konusunda tüketiciyi ikna etmelisiniz. Müşterilerin beklentilerine cevap verecek çözümler ve politikalar üretmelisiniz. Global sisteme uyum sağlamalı, yerelden ulusala, ulusaldan globale çıkmayı hedef edinmelisiniz. Bunları başarmak içinse, önce başarmayı istemeli, çaresizlikten, bıkkınlık ve yılgınlıktan uzak durmalı, yorulmadan hedefe doğru ilerlemelisiniz. Başarının diğer bir temel taşı da, işinizi aşkla sevmek, gelişmeyi ve ilerlemeyi istemektir. Gelişime ve değişime ayak uydurun. Meslektaşlarınızı rakip olarak görmeyin, onlarla ne kadar yardımlaşırsanız, o derecede işinizi geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.”(EFE)