Göreve geldikten sonra Genç Yurduspor Kulübünde başkanlarla bir araya gelen Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Demiralp, istişare toplantısının son derece verimli geçtiğini söyleyerek, “Yeni yapılan tesislerimiz bittiğinde Tavşanlı sporu büyük bir değişim yaşayacak. Bunun için gece gündüz demeden çalışacağız“ dedi.

Geçtiğimiz günlerde İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Demiralp, Tavşanlı sporunun iki yıl içersinde çok büyük bir ivme kazanacağını söyleyerek kulüp başkanlarıyla yaptıkları toplantının verimli geçtiğini bildirdi.

Mehmet Demiralp, Genç Yurduspor Kulübü’nde gerçekleştirilen toplantı da kulüp başkanlarıyla birlikte istişarelerde bulunduklarını, ilçenin potansiyelinden, tesislerinde ki eksikliklere kadar birçok konuyu ele alarak güç birliği yapma kararı aldıklarını söyledi.

Demiralp, “Başkanlarımızla yaptığımız toplantı çok verimli geçti. İlçemizde faaliyet yürüten kulüplerimizin toplantımıza katılmaları, spor camiasının yaşadığı sorunları anlatmaları çok önemliydi. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme düşüncesi ön plana çıktı. Bizim diğer kurumlarla olan iş birliğimizde sporumuz ve gençlerimiz iç.in büyük bir önem taşıyor. Yapılmakta olan tesislerimiz var. Buralar tamamlandığında yani 2016 yılında Tavşanlı sporda şaha kalkacak. Gece gündüz demeden çalışarak çocuklarımıza, gençlerimize hizmet edeceğiz. Bu düşüncemize başkanlarımızda destek verdiler. İlk olarak Karakova’da gece antreman ve maç için ışıklandırma projesini geliştirdik. İhalesi yapıldı ve 10 gün içerisinde tamamlanacak. Tribünlerimizde ki eksiklikler giderilecek, hatta üstü kapanacak. Bu çalışmalarda bize destek veren ilçe kaymakamımız Numan Hatipoğlu ve Belediye Başkanımız Mustafa Güler başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Demiralp, Tavşanlı’da antrenörler, hakemler, kulüp yöneticileri, sporcular ve ASKF ile bir aile ortamında çalışarak ortak hareket etme düşüncesinde olduklarını, birlik ve beraberliğin sağlanmasıyla ilçede sporun zirve yapacağını ifade etti. Demiralp, ayda bir kez bu toplantıları gerçekleştirerek spor adamlarının görüşlerine önem vereceklerini bildirdi.(İÖ-EFE)