Belediye Başkanı Mustafa Güler’in babası Abdullah Güler geçtiğimiz hafta sonu hayatını kaybetmiş, Derecik Köyü’nde son yolculuğuna uğurlanmıştı. Cenaze törenine katılamayan STK temsilcilerinin taziye ziyaretleri devam ediyor.

İnegöl Zihinsel Engelliler ve Bakıma Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı ve aynı zamanda Yenice Kütahyalılar Derneği Başkanı Yusuf Tetik, Başkan yardımcısı Pelin Ergin, Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Özdemir ve İnegöl Manşet Dergisi Sahibi Şaban Korkmaz Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’i ziyaret etti. Yusuf Tetik yaptığı açıklamada Başkan Mustafa Güler’in her zaman dernek çalışmalarına destek verdiğini söyleyerek şunları ifade etti: “Bugüne kadar derneğimize yaptığı desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Güler’e teşekkür etmek ve aynı zamanda böyle çalışkan bir evlat yetiştiren bir babanın vefat etmesinden duyduğumuz üzüntüyü paylaşmak istedik. Allah başkanımıza sabırlar versin. Engelli kardeşlerimize yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum.”

Belediye Başkanı Mustafa Güler ise İnegöl’den gelen heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Belediye olarak toplum yararına çalışan gönüllü kurum ve kuruluşların, sivil toplum örgütlerinin imkanlar ölçüsünde har daim yanlarında oluyoruz. Yakın zamanda babamızı kaybettik. Dostlarımızın taziye ziyaretinden son derece memnun kaldık“ dedi. (İÖ-EFE)