AK Parti Emet İlçe Başkanlığı’nın yeni başkan yönetim kurulu, 23 Kasım Pazar günü yapılacak kongreyle belli olacak.

Tüm Kütahya ilçelerinde tek liste olarak seçime girilmesi kararı alan, AK Parti Genel Merkezi, Emet ilçesinde yeni başkan adayını Naci Özcan olarak belirledi.

29 Mart 2009 Mahalli İdareler Seçimlerinde, Saadet Partisi’nden Emet Belediye Başkan adayı olan Naci Özcan, bin 970 oy alarak seçimi kaybetmişti. Seçimleri AK Parti Adayı, şu anki mevcut bağımsız belediye başkanı Mustafa Koca 2417 oy alarak kazanmıştı.

Parti Merkezi tarafından isminin açıklanmasının ardından İHA muhabirine konuşan Naci Özcan, ilk hedeflerinin Emet ilçesinde birlik ve beraberliği yeniden oluşturmak olduğunu söyledi.

Pazar günü yapılacak olan ilçe kongresine tek liste olarak girmesi beklenen, Başkan adayı Özcan, ilçe yönetim listesini ise cumartesi günü açıklayacağını söyleyerek, "Emet ilçemiz birlik ve beraberlik içinde tek vücut olarak, düşmanı bu ilçeye sokmamış, kahramanca düşmanla çatışarak Gazi Emet adını almıştır. Bizler yönetime geldiğimiz andan itibaren, Gazi Emet adına yakışır, insanların siyasi görüşlerine bakmazsızın ilçe halkı ne yatırım istiyorsa onun için hizmet edeceğiz” dedi.(MS-EFE)