Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri için Kütahya’ya kültür gezisi düzenlendi.

Okul idaresi tarafından organize edilen Kütahya gezisine Müdür Yardımcısı Ali Gökçek, Kimya Öğretmeni Zeki Ergün, Tarih Öğretmeni Hakan Karademir ve 32 kişilik öğrenci grubu katıldı.

Okul Müdürü Mevlüt Beydilli, “Okulumuzun farklı sınıflarında öğrenim gören öğrencilerimize yönelik hem sınavların vermiş olduğu stresi atmaları hem de ilimizde bulunan müzeleri gezebilmeleri amacıyla okulumuz Müdür Yardımcısı Ali Gökcek’in nezaretinde Kütahya’ya kültür gezisi düzenledik. İlk etapta Kütahya Ulu Camiini gezen öğrencilerimiz cami yakınında bulunan arkeoloji müzesini ve çini müzesini de gezme fırsatı buldular. Daha sonra Sera AVM’ye gidilerek burada yenen öğle yemeğinin ardından öğrencilerimizle birlikte AVM içerisinde bulunan mağazalar gezildi. Geziye katılan öğrencilerimizin memnuniyetlerini dile getirmesi başta geziye katılan öğretmenlerimiz olmak üzere okul idaremizi memnun etmiştir. Okul idaresi olarak geziyi düzenleyen hocalarımıza ve geziye katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

İlk kez müzeyi gezen öğrenciler müzeden çok etkilendiklerini söyleyerek, geziyi tertipleyen okul idaresi ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.(MA-EFE)