Kütahya’nın Pazarlar Belediyesi, atıl durumdaki konutların bakım ve onarımlarını yaparak halkın hizmetine sunuyor.

Pazarlar Belediyesi kiraya vereceği 6 lojmanda tadilat başlattı. İlçe merkezinde Belediye Caddesi’nde bulunan belediye lojmanlarındaki 6 boş daire yeni kiracıları için elden geçiriliyor.

Mülkiyeti Pazarlar Belediyesi’ne ait olan 6 dairelik binanın tamamı bakım ve onarımdan geçirilmeye başlandı. Dairelerin kapı, pencere, mutfak dolapları değiştirilirken tabanlar yeniden döşeneceği ve tuvaletler ve banyoların bakım ve onarımının yeniden yapılacağı, elektrik ve su tesisatının da yenileneceği bildirildi. Ayrıca dairelerin tamamı kaloriferli ve sıcak sulu olacağı bildirildi.

Dairelerin yaklaşık 5 yıldır boş durduğunu belirten Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, “Mülkiyeti belediyemize ait olan 6 dairelik binanın bakım, onarım ve tadilatına başladık. Çatısından başlayarak dairelerin tamamını yenileyeceğiz. Atıl durumda olan binamızı faal hale getirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bundan önce Fatih Mahallesi Cami sokakta mülkiyeti belediyemize ait olan binanın tamamı tadilattan geçirilerek halkımızın hizmetine sunduk. Elimizdeki değerlerin kıymetini halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz” dedi.(MB-EFE)