Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, şehirler arası yolcu taşıma firması Pazarlar Birlik Turizm hizmete girdi.

Pazarlar Belediyesinin Şehirler arası yolcu taşıma işinden çekilmesi ile ilçede yeni bir yolcu taşıma firması olan Pazarlar Birlik Turizm 4 otobüs ile halkın hizmetine girdi.

Pazarlar Birlik Turizm’in hizmete başlaması ili ilgili yapılan törene Pazarlar Birlik Turizm’in sahipleri, Akif Çelik, Hakkı Akdoğmuş, Hamdullah Çelik, Mustafa Akdoğmuş ve otobüs kaptanları katıldı.

Pazarlar İlçesinden Simav ve Uşak’a çalışacak olan Pazarlar Birlik Turizm firmasının hedefi insanlara güvenli, rahat ve huzurlu yolcu imkanı sağlamak olduğu bildirildi.

Hizmet sektöründe kalite ve konforun çok önemli olduğunun altını çizen firma sahiplerinden Akif Çelik, bu bilinçle araç yatırımlarına devam edeceklerini ifade etti. Çelik, "Ulaşım hizmetlerindeki mükemmeliyet düzeyini, yolcu ve yolcu yakınlarının memnuniyetini ön plana çıkaracağız. Bunun için üstün nitelikli ekibimiz ve çağdaş altyapımızla öncü uygulamaları oluşturuyoruz. Hedefimiz; insanlarımıza güvenli, rahat ve huzurlu yolculuk imkanı sağlamaktır" dedi.(MB-EFE)