Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği liseler arası futbol turnuvasında il birinciliğini kazanarak, Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Kütahya’da düzenlenen Liseler arası Genç Kızlar futbol turnuvasının final maçında Hayme Ana Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 10-0 yenerek Kütahya İl Şampiyonu oldular.

Liseler arası Genç Kızlar futbol Türkiye Şampiyonasında Kütahya’yı Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi futbol takımının temsil edeceği bildirildi.

Kütahya da düzenlenen liseler arası Genç Kızlar futbol turnuvasında şampiyon olan Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi futbol takımı Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma Kurtoğlu çalıştırıyor. Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma Kurtoğlu, “Takımıma çok güveniyorum. Daha da iyi olacağına ve yarı finallerde oynayacağımıza eminim. Bizlere emek verip destek olan Belediye Başkanımız Cavit Erdoğan’a ve Kaymakamımız Soner Bedir’e teşekkür ederiz” dedi.

Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali Dinçay da, “Öğrencilerimizin sportif ve sosyal etkinliklere katılımı derslerini olumlu yönde etkileyerek başarılarının sürekliliğini sağlayarak, hayat mücadelesinde onlara güç verecektir. Kazanmanın ve kaybetmenin yaşamın bir gerçeği olduğunu kabullenerek her ikisini de abartmadan mutlu yaşamayı öğreneceklerdir. Arzumuz bütün öğrencilerimizin sportif ve sosyal faaliyetlere aktif olarak katılmalarıdır. Bu katılımı gerçekleştiren öğrencilerimizi kutluyor, Öğrencilerin başarısında emeği olan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.(MB-EFE)