Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pazarlar İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresinde Osman Ünal tek aday olarak katıldığı kongrede yeniden başkan seçildi.

MHP Pazarlar İlçe Başkanlığı kongresi parti binasında yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede bir konuşma yapan MHP Pazarlar İlçe Başkanı Osman Ünal, MHP kongrelerinin her zaman bir hizmet yarışı şeklinde geçtiğini belirterek, ”Kongrelerin hiçbir zaman kaybedeni olmamıştır ”dedi.

Pazarlar’da tek liste olarak seçime gittiklerini belirten Ünal, ”Oluşturduğumuz ekiple 2015 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanıp, partimizi layık olduğu yere taşımak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Tek liste halinde girilen seçimler sonunda mevcut Başkan, Osman Ünal tekrar başkanlığa seçilirken, Yönetim Kurulu üyelikleri ise, Eşref Şahin, Serkan Çelik, Yaşar Torun, Talat Soylu, Cemal Akgül, Abdullah Yılmaz, Mehmet Ergün, İsmail Cengiz, Ercan Çelik, Ercan Karaköse, Kamil Akkaş, Abdullah Ünal, İbrahim Coşkun ve kadir Keskin’den oluştu.

Kongreye, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, MHP İl Başkanı Erol Alpertürk ile İl yönetim kurulu üyeleri, Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, MHP Şaphane İlçe Başkanı Fatma Türker, Ak Parti İlçe Başkanı Bilal Demirci, CHP Pazarlar İlçe Başkanı Salih Çetinkaya, Gediz Belediye Başkan adayı Ekrem Taşdemir, üyeler ve partililer katıldı.(MB-EFE)