Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencilerine ‘Kariyer Tüyoları’ konulu eğitim semineri verildi.

Şaphane Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda Kariyer.net tarafından gerçekleştirilen eğitim seminerine girişte, öğrencilerin isimleri alınarak ücretsiz katılım sertifikası verileceği bildirildi ve Kariyer.net hediyeleri dağıtıldı.

Kariyer.net Eğitim Uzmanı Merve Öner’in verdiği eğitim seminerinde öğrencilere, cv hazırlama, etkili iletişim, beden dili ve mülakat teknikleri, uygulamada sık karşılaşılan hatalar ve nelere dikkat edilmesi gerektiği konuları uygulamalı şekilde anlatıldı.

Dumlupınar Üniversitesi İktisat Bölümünü bitiren Eğitim Uzmanı Merve Öner konuşmasında, mezunu olmaktan mutluluk duyduğu okulda yıllar sonra seminer vermekten büyük onur duyduğunu söyledi.

Seminere Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, Yüksekokul Sekreteri Adem Karaahmetoğlu ve yönetim, Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Adem Tokat ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Seminer sonunda yapılan çekilişte 5 öğrenciye ücretsiz Kariyer.net e-eğitimleri verildi.

Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, Kariyer.net Eğitim Uzmanı Merve Öner’e katkılarından dolayı Üniversite Anı tabağı takdim etti.

Seminere yoğun ilgiden memnun olduğunu belirten Kariyer.net yetkilileri, hazırlanan organizasyonda emeği geçen Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü 2. sınıf öğrencisi Levent Yıldırım’a ve misafirperverlikleri için Yüksekokul Yönetimine teşekkür ederek, bu tür etkinlikleri düzenli bir şekilde tekrarlayabileceklerini ifade ettiler.(MA-EFE)