AK Parti Kütahya Merkez İlçe Eski Başkanı Sebahattin Ceyhun, partilerin merkez ilçe başkanlarının protokol listesinde yer almadığını kaydetti.

Kongre sonrası Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı görevini Cevdet Korkmaz’a devreden Sebahattin Ceyhan, bundan sonra da partisinin başarısı için çalışacağını bildirdi.

İktidar partisinin merkez ilçe başkanının protokolde yer alması gerektiğini dile getiren Ceyhun, "Yükün çoğunluğu iktidar partisinin sırtındadır. Bu insanların önemsenmesi gerekmektedir. Protokolde yer almalıdır" diye konuştu.

Hedeflerinin milletvekili sayısını artırmak olduğunu ifade eden Sebahattin Ceyhun, "Benim 30 merkez ilçe yönetim kurulu üyem il delegesine yazılmadı. Hatta yedeğe bile yazılmadı. Açıkçası vefa kongresine uygun bulmadım. Ben bunları koordinatör milletvekilimizle görüştüm.Kendisi de bana hak verdi. 30 insan kırılmasının bir anlamı yoktu. İnşallah tamir edilebilir" diye konuştu.

Ceyhun, Cevdet Kormaz’a yeni görevinde başarılar diledi. Bu arada, AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel de, gönül kırgınlıklarının kısa sürede giderileceğini belirtti.(EFE)