Sosyal paylaşım sitelerinde kurmuş olduğu ’Soran Anne’ sitesiyle, anne adayları ve annelere çocuk bakımdan güzellik ipuçlarına kadar birçok konuda merak edilen soruları cevaplayan Çiğdem Özdemir, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kütahya’nın Emet ilçesi Kırgıl Köyünde bulunan Kırgıl İlköğretim Okulu’ndaki ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulundu.

Kırgıl Köyü İlköğretim Okulu Müdür Vekili Mehmet Eroğlu’nun girişimleriyle, kurduğu sosyal paylaşım siteleriyle ünlenen Çiğdem Özdemir , Orhaner Hukuk Bürosu adına Avukat Çağlayan Dündar ve Kocaeli Barosu adına Avukat Ebru Gökçe, Kırgıl Köyü İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören öğrencilere kışlık bot, kaban, eşofman takımı, spor ayakkabı, kırtasiye malzemeleri, hikaye kitapları ve fotokopi makinesi yardımında bulundular.

Yapılan anlamlı sosyal sorumluluk projesi hakkında bilgiler veren Okulu Müdür Vekili Mehmet Eroğlu, hayırsever kişilere yaptıkları yardımlar için öğrenciler ve okul adına teşekkür etti. Eroğlu, “Okulumuzda şu anda on iki öğrencimiz öğrenim görmektedir. Daha önce görev yaptığım yerlerde de yardımlar yapan bu hayırsever kişilerle yeniden irtibat kurarak, sosyal sorumluluk projesine katılmalarını istedim. Onlarda her zaman olduğu gibi bu teklife sıcak bakarak, bu kış aylarında ellerini taşın altına koydular. Hepsine tek tek teşekkür ederim” dedi.

Okul yönetimi bu anlamlı etkinliğe daha da fazla anlam katarak, yapılan yardımların ihtiyaç fazlasını, ilçede bulunan Kayı ve Yarış köyünde okuyan öğrencilere gönderdiler.(MS-EFE)