Tavşanlı ikinci amatör küme futbol müsabakalarının fikstürü yarın belli olacak. 15 takımın mücadele edeceği karşılaşmalar Domaniç sahasıyla Tavşanlı Karakova Semte sahalarında oynanacak.

Kütahya’da futbol karşılaşmalarının büyük bir bölümüne ev sahipliği yapan Tavşanlı Karakova Semte Sahaları 2015’in ilk aylarında 2. Amatör Küme karşılaşmalarına da ev sahipliği yapacak. ASKF Tavşanlı Temsilcisi Celalettin Altay, yarın akşam saat 19:00’da Akıncılar Spor Kulübü lokalinde yapılacak fikstür çekimiyle karşılaşma programının netleşeceğini söyledi. Altay “ Tavşanlımızda Süper Lig ve 1. Amatör Küme heyecanından sonra 2. Amatör Küme karşılaşmalarının heyecanına hazırlanıyoruz. ASKF olarak tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz. Sakatlık, hastalık olmadan tüm futbolcularımızın başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz. Yarın akşam Akıncılar Spor Kulübümüzün ev sahipliğinde fikstürümüzü belirleyeceğiz. Bu katagoride Ayvalıspor, Basköyspor, Baglıkspor, Bozbelenspor, Camlıcaspor, 3 Eylüspor, Demirbilekspor, Yaylacıkspor, Dagceşmespor, Derbentspor, Göbelspor, Güzelyurtspor, Karaköyspor, Kuruçayspor,Dereboyuspor ve Yagmurluspor kulüplerimiz mücadele edecek “ dedi

Bu arada Tavşanlı İlçe Spor Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Demiralp’e yeni görevinde başarılar dileyen Celalettin Altay “ Mehmet müdürümüzü kulüp başkanlarımızla birlikte ziyaret ederek başarılar diledik. Kendisi Tavşanlı sporunun sorunlarına hakim olduğunu belirterek birlikte bu sorunları aşacağımızı söyledi. Bu göreve atanan müdürümüze başarılar diliyor. Spor camiasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum“ diye konuştu.(İÖ-EFE)