Ada Mahallesi muhtarlığı tarafından düzenlenen Aile Hukuku ve Aile Huzuru konferansı Hayırlı Hizmetler Vakfı’nda gerçekleştirildi. Mahalle muhtarı Halil Oral, bu tür sosyal projelerin devam edeceğini söyledi.

Tavşanlı Ada Mahallesi Muhtarlığı tarafından organize edilen “Mahalle Buluşmaları Projesi” kapsamında Hayırlı Hizmetler Vakfı’nda Aile Hukuku ve Aile Huzuru konulu bir konferans düzenlendi. İlahiyatçı Ali Uslu, Avukatlar Engin Türkyılmaz ile Eda Balcı’nın konuşmacı olarak katıldıkları programa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay ile Ak Parti eski İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Demir gibi isimlerde iştirak etti.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği programın son derece verimli geçtiğini söyleyen Ada Mahallesi muhtarı Halil Oral, Tavşanlı halkının da davetli olduğu bu tür sosyal projelerin devam edeceğini kaydetti. Oral “ Buraya gelerek bizi “Aile Hukuku” konusunda bilgilendiren değerli konuşmacılara mahalle halkım adına teşekkür ediyorum. Çok yoğun bir katılım gerçekleşti. İkinci kez düzenlediğimiz bu seminer ve konferansların sürmesi için var gücümüzle çalışacağız. Son derece verimli bir toplantıyı daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada tek amacımız var, o’da halkımıza bilinçlenme noktasında faydalı olabilmektir “ ifadelerini kullandı.(İÖ-EFE)