Tavşanlı’ya bağlı Çayıroluk, Gümüşyeni, Arifler, Gökçeyurt ve Elmalı Köyleri ile komşu ilçe Domaniç’in dokuz köyü’nde onarım çalışmaları nedeniyle iki gün boyunca elektrik kesintisi yaşanacak.

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.’den yapılan açıklamaya göre Tavşanlı’nın bazı köylerinde elektrik kesintisi, yaşanacak. Geçtiğimiz hafta başlatılan onarım çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın Çayıroluk, Gümüşyeni, Arifler, Gökçeyurt ve Elmalı Köyleri’nde elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintiler sabah 09:00 ila akşam 17:00 saatlerinde uygulanacak. Bu arda çalışmalardan komşu ilçe Domaniç’te etkilenecek. Domaniç ilçesinde Fındıçak, Göçmen, Akkaya, Karaburun, Kozcağız, Çukurca, Küçükler, Üstübeç ve Seydikuzu köylerine elektrik verilemeyecek.

Yapılan açıklamada “ Devam eden onarım çalışmaları nedeniyle 3 gün sürecek bir elektrik kesintisi yaşanacaktır. Belirtilen bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızın elektrikle çalışan cihazlarını devreden çıkartması gerekmektedir. Halkımızın gerekli önlemleri almasını ve iş bitiminde belirtilen saat beklenmeksizin enerji verileceğini hatırlatırız" denildi.(İÖ-EFE)