Tavşanlı’da Özel Eğitim alan onlarca çocuk palyaçolarla eğlendi. Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi tarafından organize edilen programa daire amirleri de katıldı.

Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Tavşanlı’da bir dizi etkinlik ve ziyaretler gerçekleştirildi. Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, makamında engelli vatandaşları ve ailelerini kabul ederken, rehabilitasyon merkezlerinde de etkinlikler düzenlendi.

Bu yıl Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi de engelli bireyler için program düzenledi. Yunus Emre Rehabilitasyon Merkezi’nde palyaçolar ve müzik eşliğinde çocuklara moral veren hastane çalışanları, Devlet Hastanesi’nin tıbbi konularda her zaman ailelerin yanında olduğunu bildirdi.

Moral Motivasyon ekibinin hazırladığı program dolayısıyla son derece keyifli bir gün geçirdiklerini ifade eden anne ve babalarda hastane yönetimine teşekkür etti.

Bu arada Rehabilitasyon Merkezlerinin ziyaretçileri de eksik olmadı. İlçe Emniyet Müdürü Ümit Yücel ile Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kırkaş, Yunus Emre Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Tavşanlı’da ki kurumlarda çocuklar, fizik tedavi, otizm, işitme ve zihinsel gelişim başta olmak üzere uzmanlık gerektiren eğitimler alıyor. Kurum amirleri burada çalışan personele kolaylıklar dileyerek, hizmet alanlarının geliştirilmesi için herkesin duyarlı olması gerektiğini bildirdi.(İÖ-EFE)