Sanatçı Serdar Tuncer, “Şiirli Muhabbet” etkinliği ile Tavşanlılılar’la buluştu. Son derece keyifli bir program sunan Tuncer, kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu, önümüzde ki günlerde Tavşanlı’ya tekrar gelmek istediğini söyledi.

Ramazan aylarında yaptığı televizyon programlarıyla tanınan Serdar Tuncer’in Tavşanlı programına yoğun ilgi gösterildi. Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen program sonrasında Tavşanlılılar konferans için Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür etti. Öğretmenler günü nedeniyle düzenlenen “Şiirli Muhabbet” programında Serdar Tuncer, iki saat boyunca sahnede kalarak katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Tuncer, “Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen program için Tavşanlı’da bulunmaktan son derece memnunum. Burada ki atmosfer çok güzeldi. İnşallah önümüzde ki aylarda da buraya gelip dostlarımızla birlikte olmak nasip olur. Tavşanlı’ya teşekkür ediyorum “ dedi

Bu adara salonda açılan bir pankartta dikkat çekti. Program esansında bir kartona yazılan “Biz Seni Yüreğini Yakan Sevdan İçin Sevdik“ yazısı Serdar Tuncer’i son derece mutlu etti. Salondakiler de pankart hazırlayan vatandaşı alkışlayarak destekledi.(İÖ-EFE)