ATV Televizyonu Tavşanlı’ya bağlı Tunçbilek Beldesinde çekimler yaptı. Tunçbilek Belediye Başkanı Ağah Aşkın’ın konuk olduğu ve belediye çalışmalarının anlatıldığı “Vizyon” programı 19 Aralık Cumartesi günü saat 11:00’de ATV Avrupa kanalında yayınlanacak.

Tunçbilek Belediye Başkanı Ağah Aşkın, ATV televizyonuna Tunçbilek Beldesi’ni anlattı. ATV Avrupa Kanalı’nda yayınlanan “Vizyon” Programına konuk olan Belediye Başkanı Ağah Aşkın, belde için yapmak istedikleri hizmetleri ve hedeflerini açıkladı.

19 Aralık Cumartesi günü saat 11:00’de yayınlanacak programların çekimleri için Tavşanlı’ya gelen ekip iki günlük çalışmasının ardından ilçeden ayrıldı. Meltem Dikici’nin sunuculuğunu yaptığı programda 30 Mart Yerel Seçimleri’nden sonra devraldıkları Tunçbilek Belediyesi’nin yapısını, hizmet alanını ve misyonunundan bahsettikleri kaydeden Ağah Aşkın “ Beldemize gelen konuklarımızla çok verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Türkiye’nin enerji merkezlerinden birisi olan Tunçbilek’imizi tüm Türkiye’ye hatta Avrupa’ya tanıtma imkanı bulacağız. Programda merkezi hükümetle olan sıcak diyaloglarımızı, bu bağlamda geliştirdiğimiz projeleri, hibe desteklerini ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Ak Parti belediyeciliğini Tunçbilek Beldemizle buluşturuyor olmaktan duyduğumuz onuru tüm Türkiye ile paylaştık. Bu arada program sunucusu Meltem hanımın sorusu üzerine Soma ve Karaman’da yaşanan Maden facialarından bahsettik. Burada acımız büyük, bir kömür ve enerji kenti olan Tavşanlı’da, Tunçbilek beldesinde bu acıyı hissetmemek mümkün değil. Maden Şehitlerimize Allah’tan rahmet, geride kalan ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum“ dedi.

Bu arada ATV Avrupa kanalında yayınlanacak programda Tunçbilek - Tavşanlı arasında ki yolunda konuşulduğu, Belediye Başkanı Agah Aşkın’ın bu yolun Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılması için Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ile birlikte Genel Müdürlük nezdinde girişimlerde bulundukları kaydedildi.

Tunçbilek Belediye Başkanı Ağah Aşkın, yapılan ve yapılacak hizmetlerin ardından beldenin cehresi değiştikçe bu tür Televizyon programlarıyla Tunçbilek’i tüm Türkiye’ye anlatacaklarını söyledi. Aşkın, beldeye gelerek kendilerine programlarında yer ayıran ATV televizyonuna teşekkür etti.(İÖ-EFE)