Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Hisarcık Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden İbrahim Atak, kız arkadaşının doğum gününü gece yarısı saat 24.00’de kaldığı öğrenci pansiyonunun önünde havai fişek yakıp, konfeti atarak kutladı.

Hisarcık Meslek Yüksek Okulu öğrencisi İbrahim Atak, kız arkadaşı Melike B.’nin doğum gününü ilginç bir şekilde kutlamak için plan yaptıklarını belirterek,” Gece saat 24.00’de arkadaşlarımla birlikte elimde doğum günü pastasıyla kız arkadaşımın kaldığı öğrenci pansiyonunun karşısına geçerek havai fişeği yakıp, alkışlarla “İyi ki doğdun Melike” diyerek seslendik. Bu esnada sesimizi işiten kız arkadaşım ile pansiyonda kalan ve pencereye çıkan öğrenciler çok şaşırdılar. Aynı esnada öğrenci pansiyonunun üst katından konfetiler atıldı. Daha sonra aşağı inen kız arkadaşım Melike B. doğum günü pastasını ve hediyesini elimden aldı. Kendisini çok seviyorum” diye konuştu.

Sürpriz doğum günü kutlaması karşısında hayli şaşıran ve çok mutlu olduğunu söyleyen Melike B. erkek arkadaşı İbrahim Atak ve arkadaşlarına teşekkür etti.(MA-EFE)