Tavşanlı’da bir gurup öğrenci tarafından darp edilen ve Doç Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren Kazım Sezer’i ziyaret eden Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, ’geçmiş olsun’ dileklerini sunarak, “Bu olayı görmemezlikten gelemeyiz. Hem hukuki, hemde idari soruşturma başlatılmıştır“ dedi.

Geçtiğimiz günlerde Tavşanlı Endüstri Meslek Lisesi’nde meydana gelen kavga olayında öğrenciler öğretmenleri Kazım Sezer’i darp ederek hastanelik etmişti. Sağ bacağından ikinci kez ameliyat olan Sezer’e Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, ’geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Güler ve daire amirleriyle birlikte Doç Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi’ne giden Vali Yılmaz, Kazım Sezer’e geçmiş olsun diyerek bir daha böyle üzücü olayların Kütahya’da yaşanmamasını temenni etti.

Vali Yılmaz, “Biz belli örf ve ananelerin önemsendiği, belli bir kültür, belli bir dini yaşayan insanlarız. Bizde büyüklere el kalkmaz. Öğretmenlerimize şiddet uygulanmaz. Bu olayın yaşandığını duyduğumda çok üzüldüm. Evet çocuklarda bizim çocuklarımız. Ancak burada belirtmek istiyorum ki hem hukuki hem de idari soruşturma süreci başlamıştır. Sevgili gençlere tavsiyem büyüklere ve öğretmenlere hürmettir. Onların kıymetini bilmeliyiz. Eğitim konusunda devletin yerine getirmesi gereken sorunlar varsa biz buradayız“ ifadelerini kullandı. (İÖ-EFE)