Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, (TKDK) yatırım yapmak isteyen kişi ve kurumlara, hangi alanlarda üretim yapmaları konusunda bilgilendirdi.

Emet-Hisarcık Kalkınma Platformu, Emet Esnaf Odaları Başkanlığı ve Hisarcık Esnaf Odaları Başkanlığının ortaklaşa organize ettikleri bilgilendirme toplantısına konuşmacı olarak katılan TKDK uzmanı Abdulbaki Bilgin, TKDK olarak açıklanan 13.Çağrı programında el Sanatları ürünlerinin desteklendiğini söyledi.

TKDK Uzmanı Abdulbaki Bilgin’in ardından kısa bir konuşma yapan Hisarcık Kalkınma Platformu başkanı Hakkı Yavuz, yapılan bilgilendirme toplantısı için TKDK kurumu yetkililerine teşekkür etti. Yavuz, “Bizler istiyoruz ki iki ilçe halkımızda bu hibelerden maksimum yararlanabilsin. Emet ve Hisarcık ilçelerimizde istihdam sorunlarını azaltacak, yörelerimizin kalkınmasını sağlayacak her proje için danışma hizmetleri yanında proje hazırlama konusunda da destek vermeye platform olarak hazırız “dedi.

Emet Belediyesi Konferans Salonu’nda yapılan ve yaklaşık iki saat süren bilgilendirme toplantısına Emet ve Hisarcık ilçe halkı büyük ilgi gösterdi.(MS-EFE)