Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURT-KUR) Gediz Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilere, ‘Kariyer Sohbeti’ düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Akademisi YURT-KUR Eğitim Seminerleri çerçevesinde YURT-KUR Gediz Yurt Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kariyer Sohbeti’ Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar tarafından gerçekleştirildi.

Kariyer Sohbetinde kendi özgeçmişinden bahseden İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, öğrencilere belli hedeflerinin olmasını tavsiye etti ve bu hedeflerini gerçekleştirmek için de gereken çabayı sarf etmeleri gerektiğini söyledi.

YURT-KUR Gediz Kız Öğrenci Yurdu Müdür Vekili Figen Börek, Kariyer sohbetleri yurtta kalan öğrencilerimizin hayat tecrübesi kazanmalarını sağlıyor. Öğrencilerimiz soru-cevap bölümünde de bilgiler elde ederek sohbetten faydalandılar ve İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar’a sohbetin kendileri için yararlı olduğunu belirterek teşekkür ettiler.

Öğrencilerimize önemli katkılarda bulunan İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar’a tüm öğrenciler adına teşekkür ederim”dedi.MA-EFE)