Ünlü sanatçı Emel Sayın, Bostancı Kültür Merkezi’nde verdiği konserle izleyicilere muhteşem bir gece yaşattı. Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun da gösterileriyle renk kattığı gecede Sayın, Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu ile birlikte Mavi Boncuk şarkısını seslendirdi.

Ünlü sanatçı Emel Sayın Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen ’Aşkın Sihirli Şarkıları’ isimli bir konserde sevenleriyle buluştu. Yaklaşık üç saat sahnede kalan ünlü sanatçıya, 40 kişilik bir orkestra eşlik etti. Sürprizleriyle izleyiciyi şaşırtan Emel Sayın, hayranlarına sevilen şarkılarıyla unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Konserin birinci bölümünün sonunda sahneye çıkan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Horon gösterisi ile izleyicilerden büyük beğeni topladı.

EMEL SAYIN’DAN BAŞKAN HASAN AKGÜN’E TEŞEKKÜR

Nefes kesen konserin ikinci bölümüne’’Mavi Boncuklarım’’ diye adlandırdığı Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu topluluğunun 25 kişilik çocuk korosu ile çıkan Emel Sayın miniklerle birlikte şarkı söyledi. Ellerinde mavi boncuklarla seyircilerin arasından sahneye çıkan çocuklar, Emel Sayın ile birlikte “Mavi Boncuk” şarkısını seslendirdiler. Konukları ve ünlü sanatçıyı duygulandıran çocuklar büyük alkış aldı.

Çocukları bir süre sahnede kalan Emel Sayın, geçtiğimiz aylarda Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen "Her Çocuk Mavi Boncuk" adlı konserle kendi eserlerini seslendiren 90 çocuk ile sahneyi paylaşmıştı. O atmosferi Bostancı Gösteri Merkezi’ni dolduran konuklara anlatan Emel Sayın, sanata ve sanatçıya değer veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e böyle nesillerin yetişmesinde emeği geçtiği için teşekkür etti.

NOSTALJİ ARABA İLE FİNAL

Ünlü sanatçı, finalde sahneye kendisi için özel olarak hazırlanan özlemli bir araba ile çıktı. Emel Sayın’ı araba içerisinde gören seyirciler, ayakta alkışlayıp şarkıya eşlik etti. Sayın, izleyicilerine şu sözlerle veda etti: "Artık otomobilim de geldiğine göre, biz buradan ayrılalım, eve gitme vaktidir" dedi.