Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli Cumhuriyetin 91’inci yılı kutlamaları kapsamında Gaziosmanpaşa’da sahne aldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 91’inci yılı kutlamaları kapsamında ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli sahne aldı. Gaziosmanpaşa Meydanı’nda düzenlenen konser renkli görüntülere sahne olurken ellerinde Türk bayraklarıyla binlerce kişi tek bir ağızdan Ceceli’nin şarkılarını söyledi. Konser arasında sahneye çıkan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ünlü sanatçıya çiçek verip konser selfiesi çektirdi. Başkan Usta daha sonra vatandaşlarla selamlaşmak üzere yanlarına gitti.

Cumhuriyetin yeni yılını kutladığını belirten Başkan Usta, “Hem Cumhuriyet bayramını kutlamak hem de halkımızla bir arada olmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Havanın soğuk ve yağmurlu olmasına rağmen özellikle gençlerimizde bizi yalnız bırakmadı. Özellikle’de Mustafa Ceceli’yi sevmeleri de bu duruma etkili oldu” dedi.

Başkan Usta Karaman da meydana gelen maden kazasına değinerek, “Karaman’da madende mahsur kalan madencilerimizden dolayı tüm Türkiye’ye geçmiş olsun diyorum. Allah bize böyle acılar yaşatmasın inşallah” şeklinde konuştu.

Öte yandan Ceceli’nin konseri için saatler öncesinden konser alanına gelen vatandaşlar ise ünlü sanatçıyı çok sevdiklerini ve Cumhuriyet Bayramı’nda böyle bir hizmeti kendilerine sunduklarından dolayı Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne teşekkür ettiklerini söylediler.