Türk Sanat Müziği’ne damga vuran bestekarların eserlerini seslendiren İnci Çayırlı Korosu, verdiği konserle Büyükçekmecelilere unutulmaz bir gece yaşattı.

İnci Çayırlı Korosu, Büyükçekmece’de sahne aldı. Büyükçekmece Belediyesi’nin katkılarıyla, Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen İnci Çayırlı Korosu Türk Sanat Müziği Konseri’nin koro şefliğini de bizzat İnci Çayırlı’nın kendisi yaptı. Yaklaşık 3 saat süren konser de 50 korist ve 8 sazende yer aldı. Konsere Büyükçekmeceli sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Zaman zaman söylenen şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden Büyükçekmeceliler, bazen eğlenip, bazen de duygu dolu anlar yaşadı.

ENGELLİ İZCİLER GECEYE RENK KATTI

Çayırlı’nın şarkılarına Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü üyelerinin eşlik etmesi geceye ayrı bir renk kattı. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yoğun iş programı sebebi ile katılamadığı konsere Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Selami İnce katıldı. Konser sonrası İnci Çayırlı’ya ve korosuna teşekkür eden İnce, Çayırlı’ya çiçek takdim etti.