Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet’in kuruluşunun 91. yılı etkinlikleri kapsamında Volkan Konak sahne aldı.

Beylikdüzü Belediyesi Cumhuriyet’in kuruluşunun 91. yılı münasebeti ile çeşitli etkinlikler düzenledi. Cumhuriyet kutlamaları kapsamında Karadeniz müziğinin efsane ismi ‘Kuzeyin Oğlu’ lakaplı Volkan Konak, Cumhuriyet Caddesindeki etkinlik alanında konser verdi. Konsere Beylikdüzü Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu, Beylikdüzü Trabzonlular derneği üyeleri ve birçok vatandaş katıldı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Konak, ‘Keklik Gibi’, ‘Mimoza Çiçeğim’, ‘Göklerde Kartal Gibiyim’, ve ‘Yarim Yarim’ gibi unutulmaz eserlerini seslendirdi.

Cumhuriyet’in 91. kuruluş yıldönümünü farklı etkinliklerle taçlandırdıklarını söyleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Cumhuriyetimiz 91 yıl önce verilen büyük bir mücadele sonucu kuruldu. Bu cumhuriyetimizin 91 yıllık yürüyüşünde elbette sıkıntılar olabilir. Ben hiçbir zaman umutsuz olmayacağım. Ben bu umut ve sorumlulukla Cumhuriyetimiz için asla çalışmaktan durmayacağım” dedi.