Tüm dünyada milyonlarca insan tarafından büyük bir ilgi ile takip edilen New Age müziğin ülkemizdeki başarılı temsilcisi Seda Bağcan, Amerika’da faaliyet gösteren Domo Music Group ile geçtiğimiz günlerde bir anlaşma imzaladı. Dünyaca ünlü müzisyen Kitaro’nun da şirketi olan Domo Music ile yapılan anlaşma, Türkiye müzik sektörü için çok önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Yaptığı mantra albümleriyle ülkemizde önemli bir dinleyici kitlesine ulaşan Seda Bağcan, müzikal yolculuğunda bir kilometre taşı olarak değerlendirdiği Domo Music ile yaptığı anlaşmayı “Kitaro benim çok sevdiğim müzisyen. Bu senenin başlarında İstanbul’da verdiği konser sırasında kendisiyle tanışma ve çalışmalarımı dinletme fırsatım oldu. Müziğimi çok beğendiğini söyleyerek, gerek müzikal çalışmalarıma gerekse Dünya Barış Turneme destek vereceğini dile getirdi. Domo Music Group’la beni Kitaro tanıştırdı. 19 kez Grammy’e aday olmuş bir müzisyen tarafından böyle bir ilgiyle karşılaşmak elbette hayatımın en önemli olaylarından biri oldu” sözleriyle anlattı.

Anlaşmayla beraber tüm dünyada Domo Music tarafından temsil edilecek olan Seda Bağcan’ın, son albümü I am That I am şimdi binlerce müzik evinde ve platformda dinleyicileriyle buluşuyor. Domo Music, Kitaro başta olmak üzere, Dennis Banks, Yoshida Brothers, David Arkenstone ve Franci gibi milyonlarca takipçisi olan sanatçıları bünyesinde barındırıyor.

Yaptığı müziği “Mantralar, tekrarlanan hece ve sözlerin melodiyle buluştuğu; insan zihninde ve ruhunda olumlu değişiklikler yaratıyor” sözleriyle anlatan Seda Bağcan, “İnsanlık son yıllarda çok fazla negatif duygular taşıyor ve tepkileri, düşünceleriyle de dünyadaki negatif enerjiyi büyütüyor. Oysa pozitife odaklanmak her şeyi değiştirebilir. Müziğimle insanlığa barışı ve huzuru hatırlatıyorum. Kalplerimizde hissettiğimiz bu duyguların, dünyanın da dönüşmesine hizmet edeceğine inanıyorum” dedi.

Kendi projesi olan Dünya Barış Turnesi kapsamında bugüne kadar Güney Afrika, Romanya, Bulgaristan, Makedonya, Yunanistan, Portekiz, Belçika, Almanya, Avusturya, Hindistan, Japonya, Peru, Arjantin, Brezilya, Uruguay, Şili, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada gibi ülkelerde konserler düzenleyen Seda Bağcan, bu konserlerinde dinleyicilere Ben Benim - I am That I am mantrasını ve Barış Duasını kendi dillerinde söyletiyor ve kaydediyor.