Olur Olur Bal gibi Olur filminin Eskişehir Özel Galası Özdilek AVM Cinetime Sineması’nda gerçekleşti.

Galaya özel bir televizyon kanalında komedi programı yapan Güldür Güldür show programının oyuncularından Alper Kul ve Özgün Aydın katıldı. Kul ve Aydın sinemaseverlerle buluşarak onların sorularını yanıtladı.

FİLMİN SENARYOSU NASIL ORTAYA ÇIKTI

Alper Kul Filmin senaryosunun nasıl ortaya çıktığını şu şekilde anlattı;“Sürekli oturup filmler ve televizyon projeleri hazırlıyoruz. Oluşturduğumuz öyküleri filme dönüştürmeye karar verdik. Daha sonrada sürekli birlikte çalıştığımız gerek güldür güldürden arkadaşlarımız olsun, daha önceki arkadaşlarımız olsun bir araya geldik ve senaryoyu hazırladık. Yaklaşık 1 seneye yakın bir süreç geçti.” Çekimlerin de çok keyifli olduğunu söyleyen Kul, çekimler esnasında da çok eğlendiklerini söyleyerek, imece usulü çalıştık şeklinde çalıştıklarını belirtti.

Çekimler sırasında en çok etkilendiği sahneye değinen Kul, ilk onuncu dakikasındaki uçma sahnesine dikkat çekerek, “ O sahnenin hemen biteceğini düşünmüştüm ama bir on saat kadar sürdü. Kel olduğum için güneşli bir günde şapkada takamadım beynime güneş geçti. İndiğimde hala havada gibiydim” dedi.

Gala Sonrasında Alper Kul kendi telefonuyla özçekim yaptı, sinema severler Kul ve Aydın ile selfie çekimi için sıraya girdi.

OLUR OLUR BAL GİBİ OLUR FİLMİ HAKKINDA

Ali’nin kendi halinde bir hayatı vardır. Bir eczanede kalfa olarak çalışan Ali, kapıdan içeri giren bir kadını gördüğü anda her şey altüst olur. Çünkü kadın, Ali’nin çocukken hayallerini süsleyen Azra’dan başkası değildir! Külleri alevlenen aşkıyla Ali, Azra’yı tavlamak ister. Fakat bu konudaki becerileri sınırlıdır. Umutsuzluğa kapılmışken internette bir ilana rastlar: "Yaşam Koçu Zihni", üstelik indirimden faydalanabilecek şanslı kişi seçilmiştir! Belki bir yaşam koçu hayatını yoluna sokacak ve hayatının aşkına kavuşabilecektir. Öte yandan mesleğinde işler çok da yolunda gitmeyen Zihni’yle asistanı, yeni müşterinin gelişiyle kariyerlerini yeniden canlandırabilmek için kolları sıvar. Ali’nin hayatını değiştirebilmek için birbirinden farkli teknikleri uygulamaya çalışırlarken, komik olaylar birbirini izleyecektir.