Popstar ikizler Kürşat ve Erdem Çömlek Bursa’da sevenleriyle buluştu.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşayan ve 2009 yılında Popstar olan 24 yaşındaki ikiz kardeşler Kürşat ve Erdem Çömlek, Bursalı sevenlerine unutulmayacak bir gece yaşattı. Görükle mevkinde bulunan bir mekanda sahne alan ikizler yorumlarıyla göz doldurdu.

Son zamanlarda mide ameliyatı olarak 30 kilo veren ünlü sanatçı Aslı Zen’in programından önce müziklerini seslendiren ikizler, gelecek hedeflerini açıkladı. Popstar yarışmasından sonra hayatlarının değiştiğini söyleyen Erdem Çömlek, "Türkiye’de Popstar ikizler olarak biliniyoruz. 7 yıldır sahnelere çıkarak şarkı söylüyoruz. Müzik hayatımıza okul döneminde koro ile başladık. Orta okulda bağlama ile tanıştık. Ardından konservatuara başladık, düğünlerde sahne aldık, kafe ve restoranlarda şarkı söyledik. 2009 yılında katılmış olduğumuz Popstar Alaturka yarışmasında iyi bir derece alarak 3 milyon kişi arasından ilk onaltıya girmeyi başardık. Popstar’dan sonra profesyonel müziğe yöneldik" diye konuştu.

5 farklı tarzda müzik yaptıklarını belirten Kürşat Çömlek, "Bir çok bestemiz ve müziğimiz var. Kendimizi daha da geliştirerek 2015 yazına kendi yaptığımız bir albümle bomba gibi gireceğiz" dedi.