Bursa’da, Dr. Bahar Kahraman’ın verdiği diyet ile 4 ayda 8 kilo veren Tanju Çolak, göbeğinden kurtulduğunu söyledi.

Kilolarından kurtulmak için Bursa’da Dr. Bahar Kahraman’a 4 aydan beri tedaviye gelen eski futbolcu ve futbol yorumcusu Tanju Çolak, uyguladığı diyet ile 4 ayda 8 kilo verdiğini ifade etti. Çolak, “Benim sağlığımla Dr. Bahar hanım ilgileniyor. Tanju Çolak eskiden göbekli bir adamdı. Bugün baktığınızda göbeği gitmiş, her tarafıyla sporcu ailesine yakışır oldu. Oyuncular, futbolu bıraktıktan sonra eskisi kadar antrenman yapamadığı, fazla yemek yediği için kilo problemi yaşıyor. Ben de kilo problemi yaşıyordum. Dr. Bahar hanımla tanıştıktan sonra 4 ayda beni bu hale getirdi. Bel ağrılarım da vardı. Onunla ilgili de birkaç tedavi yaptık. İsteseydik ayda 4 kilo da verirdik, ama biz Dr. Bahar hanım direktifleri doğrultusunda hareket ettik” dedi.

TANJU ÇOLAK’A YASAK OLAN YİYECEKLER

Tedaviye 1 ay daha devam edeceğini dile getiren Çolak, “Hedefimiz 10 kilo vermek. Hem diyet yaparak, hem de fizik tedavi uygulayarak bugün sağlığımız düzgün bir hale geldi. Diyet öncesi kan ve dil tahlili yapıldı. O tahlillerin sonucuna göre diyet programı çıkartıldı. Mesela ben süt ürünleri, peynir, çiğ domates yiyemiyorum. Son 8 yıldan beri mide ilacı kullanıyordum. Bu ilaç da kemik erimesi yapıyordu. Hocamın verdiği diyet sonrası bu ilacı da bıraktım. Diyeti çok keyifli bir şekilde sürdürüyorum” diye konuştu.

5 SAAT ARAYLA YEMEK YEDİ

Kişiye özel bir beslenme programı hazırladıklarını belirten Dr. Bahar Kahraman ise, “Tanju Çolak ilk geldiği zaman parmak ucundan kan örneği aldık. Bu örnek ile Tanju beyin beden kimyasını, öğütebildiği gıdaları, hangi gıdaların zarar verdiğini, hangilerinin vücudu iyileştirdiğini tespit ettik. Yasaklı olan gıdaları ağzına hiç sürmedi. Verdiğimiz sağlıklı bir programla hem doyarak, hem de enerjisi artarak, mide ve bağırsak rahatsızlıkları da beraberinde iyileşerek kilo verdi” dedi.

Tanju Çolak’a günde 3 öğün yemek listesi verdiğini dile getiren Kahraman, “5 saat arayla bir kişinin yemek yemesi etkili bir yöntem. Saatte bir bardak su içmesini tavsiye ettik. Bu kişiye özel parmak izi kadar özel bir beslenme şekli. Tanju beyin yaptığı diyeti başkası yaparsa kilo veremez” şeklinde konuştu.