Bursa’da sesi ve fiziğiyle ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu’na benzerliğiyle tanınan sanatçı Mesut Torun, 2015 yılında çıkaracağı albümünü hem Türkçe hem de Osmanlıca yorumlayacak. Albümdeki eserlerin söz ve bestesi kendisine ait olan Mesut Torun, kliplerini Bursa’nın tarihi yerlerinde çekecek.

Bursalı sanatçı Mesut Torun, çıkaracağı ikinci albümüyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Torun, “2015 yılında bomba gibi projelerle hayranlarımızın karşısına çıkacağız. 6 aydan bu yana sürpriz bir albüm çalışmamız var. 10 eserden oluşan albümü hem Türkçe hem de Osmanlıca seslendireceğiz. Aslen Artvinliyiz, hatta annemin köyü ile Cengiz Kurtoğlu’nun köyü aynı. Osmanlı’ya başkentlik yapmış olan Bursa’da yaşadığımız için, yeni albümümüzü aynı zamanda Osmanlıca da seslendirmek istedik. Umarız güzel bir proje olur” dedi.

ALBÜM KLİBİNİ BURSA’DAKİ TARİHİ MEKANLARDA ÇEKECEK

Yeni çıkacak albümün bir eserinin klibini Bursa’da çekeceklerini ifade eden sanatçı, “Bursa, Osmanlı padişahlarının yattığı, Osmanlı’nın ilk kurulduğu şehir. Dolayısıyla Bursa’da tarihi yerler de çok. Osmangazi ve Orhangazi türbeleri, Şehzade Mustafa, Yıldırım Beyazıd, 2. Murat, Emir Sultan’ın türbeleri burada. Klibi bu tarihi mekanlarda çekerek, Bursa’nın tanıtımına da katkı sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

BURSA’DA TV PROGRAMI YAPACAK

Bursa’da bir televizyon programı yapmayı da düşündüğünü kaydeden Mesut Torun, “Daha önce ulusal bir televizyon kanalında ‘Bir varmış, bir yokmuş’ adlı bir programı yapmıştık. Bursa’da yaşadığım için, bu şehirdeki televizyon kanallarında program yapmak istedim. Bu projeyle ilgili televizyon kanallarıyla görüşmelerimiz sürüyor. En kısa zamanda bu projeyi de hayata geçireceğiz” dedi.