Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Kadıköy Belediyesi’nin başlattığı petshoplar da hayvan satışı yasağına destek verdi. Kadıköy Belediyesi geçici hayvan bakım merkezinde hayvanlarla hoşça vakit geçiren Özpirinçci, “Aynı dünyayı paylaşıyoruz ve beraber yaşamak zorundayız’’ dedi.

Kadıköy Belediyesi geçici hayvan bakım merkezine 18 ton kuru mama bağışı yapıldı. Cat&Dog dergisi desteği ve Nestle Purina firmasının sponsorluğu ile gerçekleşen mama yardımında ünlü oyuncu Özge Özpirinçci de bulundu. Hayvanlara ayrı bir ilgisi olduğunu söyleyen Özge Özpirinçci, ’’Barınağa gelip minik dostlarımızla birlikte olmak ve bu güzel organizasyonda bulunmak inanılmaz bir mutluluk benim için. Barınaklarımız çok güzel bir şekilde çalışıyor. Bunu görmek güzel bir şey çünkü aynı dünyayı paylaşıyoruz ve beraber yaşamak zorundayız’’ dedi.

Barınakta keyifli zaman geçiren Özpirinçci Kadıköy Belediyesi’nin başlattığı petshoplar da hayvan satışı yasağına destek vererek, ’’Satın alma sahiplen, bundan güzel başka ne olabilir ki” dedi.