Ünlü oyuncu Ayhan Taş, Tokat’ta yaklaşık bir aydır çekimleri devam eden "Tellak" isimli filmin keyifli bir komedi filmi olacağını söyledi.

Tokat’ta “Tellak” isimli sinema filmi çekimleri için bulunan ünlü oyunculardan Ayhan Taş ile Vine fenomenleri arasına giren genç oyuncu Doğa Konakoğlu Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğrenci Konseyi organizesinde söyleşi programına katıldı. 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı’nda üniversiteli öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda Ayhan Taş ile Doğa Konakoğlu sorulara verdikleri cevaplarla güldürdü. Ayhan Taş, Tokat’ta çekimleri devam eden komedi filmi çekimlerinin isminin kesin olmamakla birlikte "Tellak" olduğunu ifade ederek, “Kasaba komedisi filmi, dükkanları teker teker satın alıp AVM yapmak istiyor. Mahalleli bu yeni tutum karşısında birbirleri ile o karşı tarafa olan tavırları, tutumları bunun içerisinde mahalle arkadaşlıkları dostlukları yer alıyor. Keyifli bir komedi filmi eğlenceli olacak” dedi.

Filmin Tokat’ta çekilecek olmasının belirlendikten sonra ünlü oyuncu Murat Cemcir’in destek verdiğini ifade eden Taş, filmin 2015 yılı Mart ayında vizyona gireceğini kaydetti. Doğa Konakoğlu ise sinema filminin hamam ve tellakları ile ünlü olması nedeni ile Tokat’ta çekildiğini öğrendiklerini söyledi.

Yönetmenliğini Muharrem Gülmez’in yaptığı yapımını Boyut Film ajansı Murat Tokat’ın üstlendiği “Tellak” sinema filminde ünlü oyuncu Erdem Yener, İlker Aksum, Ayhan Taş, Doğa Konakoğlu, Kurtlar Vadisi’nin ’Ömer Baba’sı olarak bilinen usta oyuncu Emin Olcay gibi ünlü isimler yer alıyor.