Katıldığı programda namaz kılmanın bel ağrılarından kurtulmasına faydalı olduğunu uygulamalı olarak anlatan manken Tuğçe Kazaz, hakkındaki eleştirilere sert yanıt verdi. Kazaz, Kemal Kılıçdaroğlu’na da “Git kendine Pensilvanya’da çiftlik kur” diye seslendi.

Manken Tuğçe Kazaz, önceki gün katıldığı programda namaz kılmanın bel ağrılarından kurtulmasına faydalı olduğunu uygulamalı olarak anlatmış, ardından çok sayıda eleştiri almıştı. Yaptığı açıklama ile sosyal medyada tartışma konusu olan Kazaz’ın, Twitter hesabı da hacklendi. Bugün Twitter hesabını geri alan model ve oyuncu Tuğçe Kazaz, kendini eleştirenlere Twitter üzerinden zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Tuğçe Kazaz, kendisini eleştirenler için şöyle yazdı: "Twitterımı ele geçirmek isteyenler görmüşlerdir ki verilen numarayı ben kullanmıyorum. Boşuna aramanıza gerek yok. Söylediklerim kime neden dokundu da zorbaca hesabımı hackliyorsunuz. Senin IŞİD’den farkın ne? Tam da programda söylediğim gibi haçlı zihniyetinin güdülen kalıntıları. Artık sıkılmadınız mı insan zihinlerinin putlaştırdığı Atatürk’ü kendi çıkarlarınıza alet etmeye. Yaşasaydı önce sizi yok ederdi herhalde. Cahiliye döneminde gelen Peygamberimiz (S.A.V) putları kaldırdı ama 21. yüzyılda modernize ettiğiniz putlarınızdan sıkılmadınız mı? Sizi gidi Amerika’nın güdümünde olan, Pensilvanya ile birleşen antidemokratik laikler. Bana dünyanın dört bir yanından linç kampanyası başlatan antidemokratik laikler, mahalle baskısının timsalleri gibisiniz."

Türkiye’nin geliştiğini belirten Kazaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye gelişmekteyken paçasından tutup aşağı çekmekten vazgeçin. Var olmadığınız kimlik ezikliklerinizi bir de laiklik adı altında ortaya çıkarıp insanları kandırmaya çalışmıyor musunuz? Ama her şeye rağmen bu linç kampanyasının karşısında gerçek iman sahiplerinin desteğine saygılarımı sunuyorum. Benim hedef aldığım laiklik değil, herkesten daha çok laikliği savunurum. Benim sözüm laikliği çıkar ilişkileri için kullanıp yerlerde süründüren sürüngenlere. Zaten onlar da kendini muhatap alıp cevap veriyor. Ayrıca, namazın gizli kılınması gerektiğini savunanlara soruyorum bu kadar gizli olsa niçin camide cemaatle kılınır?” Hiçbir partinin şemsiyesi altında olmadığını da belirten Kazaz, "Vicdanım varsa eğer dönüp sorduğumda insanlığa hizmet edenleri de görmezden geleceğimi, sizin gibi taşlayacağımı mı sanıyorsunuz? Tek taşlamam gereken sizin şeytanlarınızdır. Ey Kılıçdaroğlu, sen Pensilvanya ile birleşmediysen açıkla. Yok, birleştiysen git kendine Pensilvanya’da çiftlik kur. En azından dizinin dibinde otur” diye konuştu.