Yaklaşık 4 ay önce tüp mide operasyonu geçirerek 30 kilo zayıflayan şarkıcı Aslı Zen, Bursa’da sahne aldığı bir eğlence mekanında müzikseverlerle buluştu.

Bursa Görükle’de sahne alan başarılı şarkıcı Aslı Zen, geçirdiği ameliyatın ve verdiği kiloların etkisinden kurtularak sahnelere geri döndü. 4 ay önce bir tüp mide operasyonu geçirdiğini ve ameliyat esnasında safra kesesinin de alındığını söyleyen Zen, "Bir çok sağlık probleminden kurtulmuş oldum. Mesela yüksek tansiyonum vardı. Şeker hastası olma riskim çok yüksekti. Bu ameliyat hepsi için çare oldu. Yıllardır kilolu kadın olduğum, yani o imaj üzerime yapıştığı için bu durum işimi de etkilemeye başlamıştı. Ameliyattan önce 95 kiloya kadar gelmiştim, ancak şu an 65 kiloya düştüm ve hala kilo vermeye devam ediyorum. Hayatımda olumlu yönde değişiklikler oldu. Mesela hareket kabiliyetim inanılmaz derecede daralmıştı. Artık sahneye bir taht ve yalın ayakla çıkıyordum. O halime rağmen sahneye hiçbir şekilde ara vermedim, ama artık ayakta durup performans yapamayacak duruma gelmiştim. Şu anda tekrar topuklu ayakkabılarımı giyip müthiş bir enerjiyle işlerime sarılmış durumdayım" dedi.

"HER ŞEYDEN ÖNCE KIZIMI MUTLU ETTİM"

36 yaşında olmasına rağmen kendisini 25 yaşındaymış gibi hissettiğini söyleyen Aslı Zen, "Üzerimde daha sağlıklı olmanın verdiği mutluluk ve enerji var. İşlerim açıldı. Gören herkes beğeniyor. Bütün gazetelere kapak olarak girdi. Ana haber bültenlerine çıktım. Aslında ne kadar önemli birşeymiş kilo. Herşeyden ötesi sağlıklıyım ve kızımı çok mutlu ettim. Çünkü kızımın özel bir isteğiydi bu benden. Özellikle mayo giymemi çok istiyordu. Sonra bir single yaptım. Yani yeniden doğmuş gibiyim. No Name kızlar gibi oldum tekrar. Berduş adında yeni bir şarkım var. Şu anda televizyonda çok güzel bir şekilde ilerliyor şarkım. Herşey gayet güzel gidiyor. Yeni bir ben, yeni fikirler, gayet coşkuluyum. 2015 galiba benim yılım olacak gibi geliyor bana" şeklinde konuştu.