Magazinci Tahir Yaman, Yeşilçam’ın 100. yıl dönümü için özel bir sergiye imza atıyor. 40 yıllık meslek hayatı boyunca sinema ve müzik dünyasının ünlü isimlerini görüntüleyen Tahir Yaman, Yeşilçam’a damgasını vurmuş birçok aktris ve aktörün haberlerinden ve fotoğraflarından oluşan sergisini Olivium Outlet’te açıyor.

Olivium Outlet Center’da 24 Aralık 2014-11 Ocak 2015 tarihleri arasında açık kalacak sergi hakkında konuşan Yaman, Anneler Günü, Babalar Günü ve Türkiye güzelleri için de benzer projeler yaptığını hatırlatarak, “Sinemanın 100. yıl dönümünü es geçmeyerek, arşivimdeki çok özel fotoğrafları paylaşmanın tam zamanı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu kareleri yeni nesillerin de görmesini arzu ettim” diye konuştu.

Yaman, ünlü Yeşilçam sanatçılarının yer aldığı sergide Müjdat Gezen, Ajda Pekkan, Kemal Sunal, Adile Naşit, Levent Kırca, Mine Mutlu, Hülya Avşar, Hülya Koçyiğit, Tarık Akan, Kadir İnanır, Erol Taş, Aliye Rona, Halil Ergün, Orhan Gencebay, Neslihan Acar, Müjde Ar, Nuri Alço, Nebahat Çehre, Filiz Akın, Ömercik, Münir Özkul, Öztürk Serengil, Belgüzar Korel ve ailesi, Ediz Hun, Zeki Müren, Fatma Girik, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Bahar Öztan ve daha birçok ismin fotoğraflarının yer aldığını söyledi.