Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Bu hafta yoksul insanları soyanlardan, yetim hakkı yiyenlerden hesap sorma haftasıdır” dedi.

Parti il binasında, ellerinde 17 Aralık operasyonuyla ilgili yazı ve pankartlarla merkez ilçe Battalgazi Başkanı Abdulvahap Ayzabar ve parti yöneticileriyle birlikte, 17 Aralık operasyonunun yıldönümü nedeniyle yaptığı basın açıklamasında AK Parti iktidarını eleştiren CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “700 bin liralık kol saatinin rüşvet olduğu da gerçekti, çikolata kutularında 500 bin lira alan Bakanlar da. Yatak odalarındaki para kasaları, sıfırlanamayan paralar da gerçekti” iddialarında bulundu.

“Montaj- dublaj dediler, hem uluslar arası şirketler hem de adli tıp kurumu konuşmaların montaj olmadığını açıkladı. Yolsuzluğun tam içinde yer alıyorken, darbe diyerek bu gerçekleri gizlemek istiyorlar” iddiasında bulunan Kiraz, “AKP’nin adı ne adalet ne kalkınmadır, AKP: Ayakkabı Kutusunda Para’nın partisidir. Bu hafta ,Türkiye’de yaşayan yoksul insanları soyanlardan, yetim hakkı yiyenlerden hesap sorma haftasıdır. Bu hafta yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftasıdır. CHP olarak Türkiye genelinde düzenleyeceğimiz etkinliklerle, AKP’nin yolsuzluklarını halkımıza anlatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.