Esenlik Kazandırıyor Kampanyası Malatya ikinci çekiliş sonucu otomobil kazanan talihliler düzenlenen törenle anahtarlarını Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ve Genel Müdür Yardımcıları Yusuf Orhan ve Mesut Bozkurt’un elinden aldılar.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, "Esenlik kazandırıyor. Müşterisini düşünerek hareket ediyor. Her yıl düzenlediğimiz kampanyamız geleneksel bir hal alarak, bölgesel bir kampanyaya dönüştü. Müşterisiyle, tedarikçisiyle, çalışanıyla biz büyük bir aileyiz. Kazandığını şehrinde yatırıma ve özellikle istihdama dönüştüren bir şirketiz. Kanaatle elde ettiği karı müşterisiyle bölüşen bir kuruluşuz. Önümüzdeki yıllarda buna benzer birçok kampanyada karşınızda olacağız" dedi.

44 TL’ye alışveriş sonucu otomobil kazandığını dile getiren otomobil talihlisi Ramazan Çakı. da, "Lokantada moto kuryelik yapıyorum. Esenlik’ten alışveriş yaptım, umudum yoktu otomobil çıkacağına, ancak Allah yardım etti bana çıktı. Çocuklarımın kısmeti bu araba. Esenlik’e bu tür kampanyalar yaptığı için teşekkür ediyoruz" dedi.

Esenlik’ten sürekli alışveriş yaptığını söyleyen Döne Gökmen, "Kuponu kutuya atarken, bu kadar kuponun içinde bana mı çıkacak şeklinde bir serzenişim olmuştu. Beni arayıp otomobil kazandığımı bana söyledikleri zaman inanamadım. Çok mutlu oldum. Esenlik yetkililerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

11 Kasım Salı günü yapılan çekilişte, Döne Gökmen, Nurgül Yılmaz, Cumali Çiçek, Ramazan Çakı, sıfır kilometre Clio otomobil kazanan müşterileri olmuştu.