Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Marketlerin Malatya 2’nce kupon çekilişinde 4 otomobil ile toplam 24 hediyenin taliplileri belirlendi.

Belediye eski meydanında düzenlenen Esenlik Marketlerin hediye çekilişine, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Ertan Mumcu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, belediye ilgili ve yetkilileri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Esenlik çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

44 TL alış veriş karşılığında verilen kupon çekilişi sonunda, Döne Gökmen, Nurgül Yılmaz, Cumali Çiçek ve Ramazan Çakır, sıfır kilometre Clio otomobil sahibi oldular.

Noter huzurunda gerçekleştirilen otomobil çekilişleri, Ertan Mumcu, Mehmet Balin, Hacı Uğur Polat ve Hasan Meşeli yaptı.

164 bin kupan satıldığı ve kutuya 29 bin kuponun atılmadığı ve 135 bin kuponun çekilişe katıldığı bildirildi.

Ertan Mumcu, Mehmet Balin, Hacı Uğur Polat ve Hasan Meşeli ile Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, yaptıkları konuşmalarda, iş ve aş sağlayan ve il’in ekonomisine katkısı olan Esenlik’in faaliyetlerinden övgü ile behsettiler.

Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, bin 700 çalışanı ve 300 milyon TL cirosu, Nergis Gıda, Epak Temizlik ve Meston Kent Mobilyaları sistemi ile markalaşmaya çalıştıklarını vurguladı. Boyraz, Kahramanmaraş Elbistan ve Adıyaman Gölbaşı şubelerinin de bulunduğunu hatırlatarak, bölgeye daha da açılacaklarını söyledi.