Arguvan AK Parti İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi başkanlığına yeniden Kudret Kılıç seçildi.

AK Parti Arguvan İlçe Kongresi ilçedeki bir sosyal tesiste gerçekleştirildi. Kongreye AK Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti ilçe başkanları ve partili yöneticiler katıldı.

Yeniden ilçe başkanlığına seçilen Kudret Kılıç, parti için elinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz de, Türkiye’de 50 yılda, 60 yılda, 70 yılda yapılan hizmetlerden daha fazlasının 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde yapıldığını belirterek "İstediğimiz takdirde yatırımları artıralım, hizmetleri artıralım ama bireysel hak ve özgürlükler konusunda da çok şey yapmamız gerekir. Önce insanlık onurunu, haysiyetini, şerefini, kimliğini kabullenmemiz ve onu onore etmemiz gerekiyor, işte bunun için AK Parti Kardeşlik ve Milli Birlik Projesini başlatmıştır” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de, “Bu topraklar ne birimize az, ne de hepimize fazla" diyerek "Hepimize yetecek kadar Allah bizlere lütfetmiş. Özellikle bu topraklarda ecdadımızın bize bırakmış olduğu en güzel miraslardan birisi de kardeşliktir. Kimsenin mezhebine, kimliğine bakmadan insanı ilişkiler içerisinde hep birbirimizi kucaklamışız” dedi.

Kongrede konuşan AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de şunları söyledi: “Ülkemize hizmet için, eser üretmek için siyaset yapıyoruz. Birileri yıkmak için, yakmak için uğraşırken, biz eser üretmek için, inşa etmek için, yol yapmak için, hastane yapmak için uğraşıyoruz, siyaset yapıyoruz. Çözüm sürecinde muhatabımız tamamen Kürt halkıdır. Kürt halkının anadan doğma haklarının verilmesi noktasında AK Parti iktidarı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da adımlar atacak, atmaya da devam ediyor.”

Kudret Kılıç başkanlığında oluşan AK Parti Arguvan İlçe Yönetim Kurulu’na Hacı Bayram Demez, Erhan Kaan İpşiroğlu, Bektaş Şimşek, Ramazan Dalhançer, Hüseyin Salman, Mehmet Ali Türker, Hamit Ünsal, Abdullah Çelik, Feyzi Akıncı, Fatma Balkan, Murat Ercan, Ayşegül Yılmaz, Hanifi Korkmaz ve Gamze Toptaş seçildi.