AK Parti Pütürge İlçesi’nde 5. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kongrede, İsmail Oğuzcan Oğuz AK Parti Pütürge İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongrede konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, "Pütürgeli kardeşlerimiz bu davanın her aşamasında ellerini taşın altına koydular ve bu davanın biraz daha yükselmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiler" dedi.

AK Parti teşkilatlarında yer almanın fedakarlık gerektiren bir iş olduğunu kaydeden Tüfenkci, "Bu teşkilatlarda görev almak onurdur, şereftir" ifadesini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, "2002 yılından itibaren ülkenin şeklini, çehresini, her şeyini sil baştan şekillendirdik" diye konuştu.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat da, "İlçemiz uzun süre muhalefette kalmıştı. Bu ilçeye bir ak el değmeli idi. Özverili çalışmayla, geçtiğimiz yerel seçimlerde halkımız Pütürge’yi, Türkiye üçüncüsü yaptı" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimde, İsmail Oğuzcan Oğuz, AK Parti Pütürge İlçe Başkanlığına seçildi.