Battalgazi Belediyespor, Malatya 1.Amatör U-19 Ligi’nde ligin bitimine 1 hafta kala Şampiyonluğunu ilan etti.

Malatyaspor ’u 3 golle mağlup eden Battalgazi Belediyespor genç takımı, en yakın rakibi olan Malatya Yeşilyurspor’un Telekomspor’a 3-2 mağlup olmasıyla birlikte şampiyonluğunu ilan etti.

Battalgazi Belediyesi U-19 futbol takımı As Başkanı Şahin Uslu, alınan seri galibiyetin ilk maçtan itibaren ekip ruhu içerisinde hareket ederek bu başarının geldiğini kaydederek, "Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ve Başkanımız Rıdvan Budak’ın destekleriyle namağlup olarak şampiyon olduk" dedi.

Çamlıca Restaurant’ta Battalgazi Belediyespor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularla yemekte bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “Biz gençlere her zaman destek olacağız. Haftaya kendi sahamızda şampiyonluğumuzu hep birlikte kutlayalım" dedi.

Başkan Gürkan, tamımın başarısınde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Teknik sorumlumuz İzzettin Köse, yardımcı antrenörlerimiz Cumali Gökalp, Mehmet Demir, yönetim kurulumuza ve bizi hiçbir maç yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.