Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi takımlarından Battalgazi Belediyespor’un kulüp başkanı Rıdvan Budak, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi’yi ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyetle birlikte, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi’yi ziyaret eden Budak, "Battalgazi Belediyespor yönetimi olarak her zaman TFF Malatya Bölge Müdürümüz Fahrettin Eserdi ile istişare içerisinde olacağız" dedi.

Budak, yönetim olarak güzel çalışmalara imza atmak istediklerini belirterek, yapacakları çalışmalarda her zaman istişareye önem vereceklerini kaydetti.

U-19 1. Küme Ligini namağlup şampiyon tamamladıklarını belirten Budak, "Başarılarımızı büyük takımımızda da devam ettirmek istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Malatya bir futbol şehri ve alttan takımlar çıkarmamız lazım. Yeni Malatyaspor’a alternatif takımlar oluşturmalıyız" ifadelerini kullandı.

TFF Malatya Bölge Müdür Fahrettin Eserdi ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Malatya’da nerede bir sosyal faaliyet olsa yanında oluyorsunuz. Bu anlamda Battalgazi Belediyespor kulübünün başkanlığına gelmeniz beni son derece mutlu etti. Battalgazi sporcu kaynağı. Gençlerimiz sizlerden gördüğü ilgiyle, toplumun kendilerinden ne isteyeceğini anlayacaklar. Bu anlamda önemli bir görev üstlendiniz. Sizleri tebrik ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ziyarette ayrıca Battalgazi Belediyespor’un kulüp başkanı Rıdvan Budak, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi’ye, amatör spora verdiği katkıdan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.