Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik marketlerin hediye çekilişi, Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi Şubesi’nde yapıldı.

Birçok hediyenin dağıtıldığı çekiliş programına, Afşin Belediye Başkanı Fatih Güven, Afşin Belediye Başkan Vekili Ünal Peköz, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Genel Müdür Yardımcıları Mesut Bozkurt ve Yusuf Orhan ile birlikte birçok vatandaş katıldı.

Afşin Belediye Başkanı Fatih Güven, çekiliş öncesinde yaptığı konuşmada, "Esenlik’in diğer ulusal firmalardan ayıran en önemli özelliği, gittiği her yerde yerel tedarikçiyi kullanmayı özen gösterir. Kazancını bulunduğu yer ile paylaşır. Esenlik’in yerel kalkınmaya önemli katkıları var" dedi.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ise, “Esenlik bölgesel bir marka olma yolunda sürekli koşturuyor. Esenlik kalitede ısrarlıdır ve karı sürekli ikinci plan olarak görür. Müşterisiyle, tedarikçisiyle, çalışanıyla, şehri ve bölgesiyle büyük bir aileyiz. Bölgenin çok önemli bir marka gücüdür. Elbistan’da şubelerimizi açmaya devam edeceğiz. Adıyaman Gölbaşı’nda çok kısa bir zaman sonra ikinci şubemizi açacağız. Gittiğimiz her yerde müşterisi tarafından sahip çıkılan bir şirketiz. Önümüzdeki yıllarda daha büyük kampanyalarla karşınızda olacağız" ifadelerini kullandı.

Yapılan çekilişte 3’er adet Galaxy Note 3, Buzdolabı, Led TV, Bulaşık Makinesi, Bisiklet talihlilere dağıtıldı. Hediye kazananların tam listesine; www.esenlik.com.tr adresinden bakılabileceği kaydedildi.

Çekiliş programından sonra yetkililer, Elbistan Saraykent Şubesi’ni gezerek Epak ve Esenlik markalı temizlik ürünlerini satın aldılar.