Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “Malatya Gazeteciler Cemiyeti 25 yıl gibi uzun bir dönemi geride bıraktı. Bizde Haydar Karaduman’a ve ekibine bundan sonra daha hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyoruz. Basını biz her zaman elimizden geldiği kadarıyla destekledik. Çünkü basın bizim için önemli bir kurum. Bir yerde basın ne kadar güçlüyse, orada basın o kadar güçlüyse, basın ne kadar işini güzel yapıyorsa, demokrasi oturmuş demektir. Bu anlamda basın üçüncü bir gözdür. Basının bizi eleştirseniz bile, biz o anda her zaman yanında yer almaya çalıştık. Şuna inanın yazdığınız şeyler kesinlikle bir şekliyle etkisini gösteriyor. Bizi eleştirseniz bile, biz o anda kızsak bile, orada dersler çıkartıyoruz. O yanlışı düzeltmeye çalışıyoruz. Bu anlamda basının önemi ortada” dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise, “cemiyetimiz kurulduğu zaman gazeteler vardı, daha sora radyolar, daha sonra televizyonlar, daha sonra internet diye yayın organları çıktı. Her süreçte ve her zaman Esenlik yanımızda olmuştur. Yerel basının, yerel medyanın yerel güçler tarafından desteklenmesi gereklidir. Ancak bunu her kurumda göremiyoruz. Esenlik bu konuda örnektir. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.