Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, 25 yılı geride bırakarak 26 yaşına basan Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek kutladı.

Malatya’da 2 Kasım 1989 tarihinde kurulan ve çeyrek asrı geride bırakarak 26 yaşını basan Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Cemiyet Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman’a, Kanuni Sultan Süleyman’ın “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihan da bir nefes sıhhat gibi” sözleri yazılı çerçeveyi hediye eden Ali Evren “Cemiyetimiz 25 yılı geride bırakmıştır. Malatya’ya önemli hizmetler veren tüm Cemiyet mensuplarımızı Başkanın şahsında tebrik ediyorum. Çeyrek asırlık geçmişi bulunan Malatya Gazeteciler Cemiyetinin tüm mensuplarına başarılar diliyorum” dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Cemiyetin kuruluşunun canlı tanığı olan Ali Evren ve Odalardan 25 yıldır destek gördüklerini belirterek “Cemiyeti kurduğumuz günlerin tanığı olan Ali Evren dostumuz heer yıl bizleri ziyaret etmiştir, destek vermiştir. Bu günde 25. Kuruluş yıl dönümüzde bizleri ziyaret ediyor, Malatya Basını olarak teşekkür ediyoruz” diye konuştu.