Hatunsuyu Mahallesi’nin sorunlarını muhtarlardan ve mahalle sakinlerinden dinleyen Başkan Gürkan, “Hatunsuyu mahallemiz tertemiz, pırıl pırıl, yaşanabilir, çağdaş ve modern bir mahalle hüviyetine kavuşacaktır” dedi.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Abdulvahap Şerefhanlı, Muzaffer Karakuş ve Yaşar Karataş’ın yanı sıra bazı belediye meclis üyeleri ile birlikte Hatunsuyu Mahallesi’nde sorunları dinleyen Başkan Gürkan, “Hatunsuyu biliyorsunuz şimdi mahalle oldu. Meclis üyemiz, mahalle muhtarımız ve vatandaşlarımız da buradalar. Meclis üyemiz İbrahim beyden ve muhtarımızdan mahallemizin sorunlarını dinledik. Sorunlar ile ilgili çözüm önerilerini de kendilerinden aldık. Temizlik noktasında gördüğüm kadarı ile bir problemimiz söz konusu değil. Yeni imara açılan alanlarla, yol ve alt yapı ile ilgili problemler var. Bu konuda koordinasyon noktasında gerek AKSA ile olsun, gerek doğalgaz birimleri ile ilgili olsun, gerekse MASKİ olsun koordinasyon içerisindeyiz. Neticesinde her birim kendi üzerine düşen görevi en güzel şekilde yapacak” dedi.

Başkan Gürkan, Hatunsuyu Mahallesi’nin yeşil dokusuna dikkat çekerek, Hatunsuyu Mahallesi’nin sorunlarını imkanlar dahilinde el birliği ile çözeceklerini kaydetti. Başkan Gürkan, “Hatunsuyu Mahallemiz tertemiz, pırıl pırıl, yaşanabilir, çağdaş ve modern bir mahalle hüviyetine kavuşacaktır” diye konuştu.