Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Muhammed Emin Yalçınkaya’ya “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Beraberinde AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, bazı belediye meclis üyeleri ve partili yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette konuşan AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ve İlçe Başkanı Osman Güder beraberindeki heyet ile birlikte “hayırlı olsun” ziyaretlerine gelmişlerdir. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ise, “Yeşilyurt ilçe başkanımıza ve mevkidaşımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkanımızın, partimize yeni bir heyecan getirecektir” diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, “İlçe teşkilatımız, kadın kollarımız ve değerli meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte “hayırlı olsun” ziyaretlerine gelmiş bulunuyoruz. Kendilerine başarılar diliyoruz. Neticede yeni bir heyecan ve partimize yeni bir kuvvet, yeni bir ivme katacağından eminim. Kendilerine görevinde başarılar diliyorum” dedi.