Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne alınan 123 aracın teslim töreni yapıldı.

Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Büyükşehir yapılanmasını yüzde 90 gibi tamamladıklarını belirterek, araç gereç parkının önemli olduğunu vurguladı. Araç gereci büyük oranda tamamladıklarını belirten Çakır, “Asfalt kesme makinasından vidanjörüne, kazıcı makinalardan kanal açma makinalarına kadar ihtiyacımız olan araçlarımızı aldık” dedi.

“Rutin çalışmaların birkaç kat performansla çalışmalıyız” diyen Çakır, daha fazla hizmet için çaba gösterdiklerini kaydetti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Özgür Özdemir ise, alınan araçlarla eksiklerin büyük oranda giderildiğini söyleyerek, büyük bir araç filosuna sahip olduklarını vurguladı.

Konuşmalardan sonra İl Müftü Yardımcısı Mustafa Kılıç’ın duasından sonra kurban kesilerek 123 araç teslim alındı.

Törene, Başkan Çakır’ın yanı sıra, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Abdulvahap Şerefhanlı, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK parti yöneticileri, belediye ilgili ve yetkilileri ile belediye iştirak şirketlerin yetkilileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.