Malatya Park AVM’nin 5’nci yıldönümü törenle kutlandı. Sanatçı Atiye ve protokol üyelerinin katılımı ile 5’nci yıl pastası kesildi.

Malatya Girişim Grubu tarafından yaptırılan Malatya Park AVM’nin 5’nci yıldönümü nedeniyle düzenlenen programda, şarkıcı Atiye ve protokol üyelerinin katılımı ile 5’nci yıl pastası kesildi.

Malatya Park AVM’nin ilk kiracılarına Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek, Malatya Park AVM yönetim kurulu başkan yardımcısı Adnan Başdemir, diğer ilgili ve yetkililer plaket verdi.

Programda konuşan Malatya Park AVM yönetim kurulu başkan yardımcısı Adnan Başdemir, 2. Ordu eski komutanı emekli Orgeneral Edip Başer, 32 kişinin bir araya gelerek yaptırdığı Malatya Park AVM’yi 5 yılda 9 milyon kişinin ziyaret ettiğini belirtip, Malatya Girişim Grubu olarak Hilton Oteli’ni de Malatya’ya kazandırdıklarını vurguladı. Başdemir, Malatya Park AVM’nin Avrupa’da yılın AVM’si seçilmdiğini de hatırlattı.